Type what you are searching for:

Het laatste nieuws

Bij Van Hell juweliers zitten we nooit stil en daarom hebben we weer veel nieuwe horloges en sieraden in onze vitrines mogen verwelkomen. Kom ze zelf bekijken of verheug u er alvast op met deze preview.

 


 

Baume & Mercier Riviera

Dat de Riviera van Baume & Mercier een veelzijdig horloge is, dat weten we al heel lang, maar dit herenhorloge weet toch te verrassen. Met zijn edelstalen kast en rubberen band oogt het zowel stijlvol als sportief. De groene wijzerplaat geeft het bovendien een stoer uiterlijk. Dit maakt de Riviera tot een horloge voor alle gelegenheden. Formeel, casual of feestelijk, met de Riviera om de pols weet hij overal een statement te maken.

 

Bekijk collectie
 


 

MeisterSinger NL Edition ‘24

De kenner ziet het meteen: dit is een NL Edition van MeisterSinger. Hoewel voor de hand liggend, is het niet de oranje band die dit het horloge voor ons land maakt, maar de kroon die zich aan de linkerzijde van de kast bevindt. De NL Edition is dit jaar een Unomat, het meest robuuste horloge in het aanbod van MeisterSinger. Het edelstalen horloge met DLC coating is uitgevoerd met een automatisch uurwerk. Het is anti magnetisch, tot 300 meter waterdicht en uitgevoerd met een ultrasterke kastbodem. Bijzonder is ook de oplage van slechts vijftig stuks. Wie dit bijzondere eenwijzerhorloge aan zijn of haar collectie wil toevoegen, zal zich dus moeten haasten.

 

MeisterSinger collectie
 


 

Annamaria Cammilli Dune Orange Apricot gold

De creatieve ontwerpen van Annamaria Cammilli hebben als basis het vakmanschap van de goudsmid. De acht zelf ontwikkelde kleuren goud en de afwisseling tussen de gepolijste oppervlakken en de speciale fluweelachtige afwerking van goud zijn in de hele collectie zichtbaar. Dune is de bekendste serie in de collectie van Annamaria Cammilli. Deze Dune-armband is uitgevoerd in Orange Apricot gold, een speciale legering tussen geel- en roségoud in. De armband is speels gezet met vijf diamanten, van verschillende groottes.

 

Bekijk collectie
 


 

Georg Jensen Signature Diamonds collier

Dit geelgouden collier van Georg Jensen oogt minimalistisch en elegant, waarbij de schoonheid vooral in de details zichtbaar is. De drie tussenstukjes met briljantgeslepen diamant zijn verspreid over het collier. Het zijn George Jensens Signature Diamonds die zodanig zijn gezet dat ze voor een optimale schittering zorgen.

 

Bekijk collectie
 


 

Longines Master Collection

De naam Master Collection is door Longines natuurlijk niet zonder reden voor een mooie collectie bedacht. Elk horloge in deze collectie is gecreëerd door nauwgezet vakmanschap waarbij speciale zorg aan elk detail is besteed. Dit dameshorloge is daar het beste voorbeeld van. Het oog valt direct op de zilverkleurige wijzerplaat die zich onderscheidt door zijn unieke afwerking en fijn gegraveerde Arabische cijfers. De edelstalen kast met een diameter van 34 millimeter herbergt het L888 Longines automatisch uurwerk met gangreserve van 72 uur. Al het vakmanschap van dit kaliber is te bewonderen door de transparante kastbodem.

 

Longines collectie
 


 

Montblanc Star Legacy Moonphase

In 1768 bereikte Jacques Balmat als eerste de top van de Mont Blanc, een zeker in die tijd indrukwekkende prestatie. Montblanc brengt nu een eerbetoon aan de onverschrokken bergbeklimmer met de Star Legacy Moonphase. Het edelstalen horloge heeft een bordeauxrode wijzerplaat met gletsjerpatroon en een sfumato-effect aan de buitenzijde, roségouden wijzers en cijfers en een Montblanc-embleem op het contragewicht van de secondewijzer. De maanfase op 6 uur toont de maanstanden op de zes uur-positie met een elegante roségouden maan en sterren op een blauwe achtergrond die worden omringd door een ronde datumaanduiding. Dit alles wordt aangedreven door het automatische MB 24.31-uurwerk dat zichtbaar is door de achterzijde van de kast. Zoals het een eerbetoon aan een bijzondere man betaamt, is dit een limited edition van 1768 exemplaren als verwijzing naar het jaar waarin Jacques Balmat de berg bedwong.

 

Montblanc collectie
 


 

Longines Heritage Classic Central Power Reserve

Longines is een merk met een lange en indrukwekkende historie. In de Heritage Classic collectie komt die historie tot leven en brengt Longines de klassiekers de 21ste eeuw binnen. De nieuwste eyecatcher in deze collectie is de Heritage Classic Central Power Reserve. Het opvallendste kenmerk van dit model is de centrale aanduiding van de 64 uur gangreserve. Zo is in een oogopslag duidelijk wanneer het automatische uurwerk in beweging moet worden gebracht om niet stil komen te staan. Het roségouden horloge heeft een aangename kastdiameter van 38 millimeter wat het voor veel mensen prettig draagbaar maakt.

 

Longines collectie